miércoles, 24 de agosto de 2016

Avaluació

T'agradaria conèixer si has après tot el que hem treballat a la unitat? O potser prefereixes fer alguns exercicis extra per treballar els continguts de la unitat. 

En el meu blog ja pots trobar un apartat anomenat avaluació on podràs trobar un test, activitats i moltes coses més. Amb tots aquests recursos estudiar serà molt més divertit i podràs recordar alguns dels principals continguts estudiats en la unitat. 

Cal recordar que és molt important que coneguis l'estructura i composició de l'ADN i els diferents tipus d'ARN i les seues funcions. També, per aprovar,  has de saber traduir una seqüència de bases nitrogenades a aminoàcids utilitzant el codi genètic. Si vols treballar tots aquests continguts pots fer-ho en aquesta nova pàgina del blog. També hi ha avaluacions relacionades amb la unitat en aquesta altra pàgina http://recursos.cnice.mec.es/biosfera/alumno/4ESO/Genetica2/autoevaluacion.htm


Com a tasca, el dilluns de la setmana que ve has d'haver realitzat el test perquè el corregirem a classe. És molt important que anotis els teus dubtes per poder resoldre-les abans de fer l'examen. 

A més, no oblides realitzar les altres activitats abans de fer l'examen, segur que m'ho agrairàs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario